19 Aralık 2015 Cumartesi

Soru-Cevaplar 61-70

Evet serüvenimiz sizlerden beslenen sorularla devam ediyor. Bu serüvene sizlerde katılmak isterseniz yazıların altına yorumlarla sorularınızı yazın. Sizlerin sorusu da bu serüvenin ilerleyen bölümlerinde (eğer tekrar soru değilse) muhakkak cevaplanacaktır. 
Yolumuz açık, rehberimiz ışık olsun. Cevaplayan Özlem Tunalı

61- Canlılık ya da dünyada yaşam eğer "iyi uzaylılar" sayesinde başladıysa evrim de onların "devam ettirdiği" bir şey midir? Ya da onların "programladığı" ve ne zaman, nerede evrileceğini kendiliğinden bilen dna lar mı bıraktılar?
62- 45. soruda din için savaşanların cennete gideceğinden bahsetmiştiniz. Peki "normal ruhlar" için bir cennet var mı? Ya da kaç tekamül sonrasında cennete gidilir?

63- 46. soruda "Mikail ingilizce mi konuşuyor" şeklinde bir sorum olmuştu. Mikail herhangi bir dilde konuşmaz, demiştiniz. Peki "Meleklerle Yaşamak" kitabında meleklerden gelen mesajlar iletiliyor, bunlar nasıl geliyor? Ya da Hathorlar'dan mesaj ileten insanlar var. Hathorlar İngilizce mi biliyor ya da bu mesajları ne ile iletiyorlar?
http://www.kosulsuz-sevgi.com/yeni-eklenen-mesajlar/hathor-gezegen-mesaji-haziran-2015/

64- Ruhun bir parçası dünyada, bir kısmı spatyumda kalıyordu. Peki dünyevi ya da ruhi hiç bir olay var mıdır ki, ruh toplamda 3'e bölünsün ya da ruh zarar görüp eksilsin (kirlenmesi değil parçalanması) ?
65- Diğer gezegenlerde para, iş, geçim gibi konular var mı? Diğer gelişkin gezegenlerdeki gelişkin ruha sahip bedenlenmiş varlıklarda yaşamak için çalışmak zorunda kalıyorlar mı? Yoksa spritüel spritüel gün mü geçiriyorlar?


66- Spatyumdaki ruhların da çakraları var mı? ya da diğer gezegendeki bedenlenmiş ruhlarında çakraları bizimki gibi midir? Yani yine 11 çakra ve aynı dizilime mi sahiptirler?


67- Dünya en varoş gezegense, aslında bunu biz insanlar hariç tüm evrendeki ruhlar biliyor demektir. Buna göre Sirius ya da başka gezegenlerde "cehennem" olarak dünya mı düşünülür?


68- Diğer gelişmiş ruhların yaşadığı gezegenlerde de "ülkeler" var mı? Aslında eğer yeterince gelişmişlerse evrendeki herşeyin birbirine bağlı bir bütünün parçası olduğunu idrak etmişler demektir. O halde de kendi gezegenlerinde ikilik yaratmadan yaşamayı başarmış olsalar gerek.


İşte John Lennon ve O Hayali...



69- Evrim teorisine spiritüelizmin yaklaşımı nedir?


70- Spatyom'da zaman farklı mı, yoksa zamansız mı?


1 yorum:

  1. Merak ettiğim sorum var :) Deniliyor ki insanlar maymunlardan evrilmiş , belirli bir evrede maymunların genetiği oynanmış uzaylılar tarafından ve böylece insan olmuşuz?

    YanıtlaSil