19 Aralık 2015 Cumartesi

Soru-Cevaplar 11-20

11- Spritler kendi hayatını hissedebilir mi?
Hisseder ama başkasını daha iyi hisseder. Çünkü kendinde duyguları karışır. başkasına harcadığı zamanın 10 katına kendine harcar, tek bir sorunun yanıtını öğrenmek için. Bilirsiniz, insanın mantığı başka, kalbi başka ve hisleri başka şeyi söyleyebilir. Bu sebeple kendi hayatı için soru sorduğunda hissettiğinin içinde mantık ya da kalbinin sesi olmadığını da bilmesi lazım. Çünkü kalp ve sezgi de farklıdır. Kalp sesiniz başka bir şey diyebilir, sezgi sesiniz tam tersini söyleyebilir. Buna dikkat edilmesi lazım. Hepsini sezgi sanarsanız o zaman olmaz.

12- Maximum alınması gereken, fazlası alınmaması gereken uyumlama ya da güçlendirme var mı? Mesela bazıları birbirlerini nötrler mi?
Maksimum alınabilecek uyumlama ya da güçlendirme sınırı yoktur. Ve tümü "bütünün hayrına" olduğu için tüm uyumlamaların; birbirlerini nötrleyecek uyumlamalar da yoktur.

13-Peki kötü bir insanın yüksekbenliği de kötü müdür? Ya da o kötü insana sormadan ama yüksekbenliğine sorarak ona ve bütüne iyilik yapılabilir mi? Örneğin Hitler ya da başka kötülüğü tescilli insanlara bile etki eder mi?
İnsanın yüksek benliği yukarda asla kötü değildir.

14-Niye bu kadar çok uyumlama var?
Paranın, sağlığın vb herşeyin farklı farklı frekansı vardır. Bu yüzden farklı uyumlamalar daha uygun olur. 

15- Reenkarnasyon ve İslam birbiri ile çelişiyor mu? Ben deistim ama siz ayet okutuyorsunuz güçlendirme/ uyumlama öncesi, ama bir yandan da "İslam'da yeri yok" diyen de var. Gerçi üstteki linkte "... yeri yoktur" deniyor, ama alttaki linkte "... vardır" deniyor.

http://www.sorularlaislamiyet.com/article/2031/reenkarnasyon.html
http://indigodergisi.com/2014/09/islamda-reenkarnasyon-var-midir/
Evet bu konuda çok çelişkili yazılar bulabilirsin. Ancak reenkarnasyon Kuran da çeşitli ayetlerde geçer. Kimisi yok der, kimisi var der. Kuran-ı Kerim'i yorumlamaya bağlı bu durum. Bulunduğu ayetleri tek tek postit yapıştırdım. Birçok yerde geçiyor.
16- Fiziksel ya da zihinsel engelli doğanlar da sözleşmelerinde böyle istedikleri için mi doğuyor? Ya da önceki hayatlarında çok kötülük yapan ruhlar olduklarından mı bu şekilde tekrar dünyaya gönderiliyorlar?
Evet engelli doğanlar bunu kendi seçiyor. Ama bu önceki yaşamlarında kötülük yaptıkları için olmuyor. Böyle düşünülmemeli. Engelliler yüksek ruhlardır. Kristal auralılardır. Anne- babaya tekamül için gelmişlerdir. Engelli insanların hepsi görevlidir. Zor bir görev seçmişlerdir. Engellilerden de sprit ve galaktik olan vardır.
17- Bi de her sprit galaktik değildir herhalde ama her galaktik sprit mi olur?
Hayır çok az sprit galaktiktir.
18- Peki ya tüm galaktiklerin ne kadarı sprittir?
Hepsi. Spritüelliğini kullanabilir ya da kullanamaz; farkındadır ya da değildir galaktik ve sprit olduğunun ayrı ama galaktiklerin DNA yapısında zaten spritüellik vardır.
19- "Yeryüzü Melekleri" kitabına göre spritüeller 5 gruba ayrılıyor. Peki tüm "Yıldız İnsanları" ya da diğer gruptaki spritler galaktik midir?
Tüm "Yıldız İnsanları" galaktik değildir. %1'i galaktiktir diyebiliriz ancak.
20- Galaktik olanlar hangi gezegenlerden gelmiştir? Gelmiş olduğumuz gezegenleri ve orada ne yaptığımızı bilmemizin bu enkarnemizde gereği var mıdır? 
Birçok gezegen var. Ancak nereden geldiğini bilmek çok işine yarar. Regresyon terapisi ile ben su gezegeninde yaşadığımı buldum ve burada bir gemi batırarak ölmüşüm. Bu da dünyada sudan korkmamın sebebini açıklıyor. Karma çözmemizde ve burada anlamını bulamadığımız konuları anlamamızı sağlaması açısından son derece önemli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder